22 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Chupas, lepiej wyczerpac temat i wycisnąc z niego ostatnie soki, niż czytac po jednym słabym artykule z miliona działów. Takie moje zdanie.
Aha, pytanko.
Czy użytkownicy forum mogą w TYM temacie dawac swoje artykuły?
Może Ivellios uzna je za przydatne.
Aha - Ive - jeżeli naprawdę napisałeś to wszystko sam to wielki respect.
Aha, pytanko.
Czy użytkownicy forum mogą w TYM temacie dawac swoje artykuły?
Może Ivellios uzna je za przydatne.
Aha - Ive - jeżeli naprawdę napisałeś to wszystko sam to wielki respect.
Wkrótce na stronie pojawi się nowy artykuł, ukazujący naukowy ("metodą szkiełka i pęsety") pogląd na życie po śmierci.
Uprzedzam, że wielu z was może się nie zgodzić z tezami postawionymi w artykule - tekst pochodzi ze "Scientific American", napisał go naukowiec podchodzący niemiłosiernie sceptycznie do wszystkiego, co zawiera w sobie cząstkę duchową.
Oczywiście, zrobię co w mojej mocy, by artykułów na stronie było więcej Niestety studia jak narazie ograniczają mi ilość wolnego czasu...
Mam w planach również dodanie na stronę informacji o badaczach NDE, takich jak Elisabeth Kuebler-Ross.
Uprzedzam, że wielu z was może się nie zgodzić z tezami postawionymi w artykule - tekst pochodzi ze "Scientific American", napisał go naukowiec podchodzący niemiłosiernie sceptycznie do wszystkiego, co zawiera w sobie cząstkę duchową.
Oczywiście, zrobię co w mojej mocy, by artykułów na stronie było więcej Niestety studia jak narazie ograniczają mi ilość wolnego czasu...
Mam w planach również dodanie na stronę informacji o badaczach NDE, takich jak Elisabeth Kuebler-Ross.
22 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników